وام کشاورزی

وام های بانکی، تنوع زیادی دارند و با شرایط متفاوتی به متقاضیان دارای مدارک و شرایط لازم، ارائه می شوند. از جمله وام های بانکی رایج شامل وام مسکن، وام ازدواج، وام خرید کالا، وام خوداشتغالی و … می باشند که می توان از بانک های مختلفی این وام ها را دریافت نمود. وام کشاورزی نیز یکی از انواع وام هاست که قابل دریافت توسط اشخاص حقوقی و حقیقی می باشد.

وام کشاورزی را کشاورزان، دام پروران، پرورش دهندگان ماهی و … می توانند دریافت کنند و از آن برای امورات مختلف توسعه شغلی و خرید ابزارآلات بهره مند شوند. اگر شما هم متقاضی دریافت وام کشاورزی هستید و می خواهید با شرایط بهره مندی از این وام آشنا شوید و همچنین می خواهید بدانید که نحوه ثبت نام اینترنتی وام کشاورزی چگونه است، لطفا در ادامه مطلب همراه ما باشید تا راهنمایی های لازم را در این خصوص خدمت شما ارائه دهیم.

 

وام کشاورزی چیست؟

«وام کشاورزی» از جمله تسهیلاتی است که برای کشاورزان، دام پروران و سایر افراد در نظر گرفته شده است. از وام کشاورزی می توان به اهداف مختلف خرید ابزارآلات کشاورزی، توسعه شغلی و … بهره مند شد. افراد واجد شرایط دریافت وام کشاورزی می توانند از طریق ثبت نام در سامانه بانک کشاورزی، درخواست خود را برای دریافت تسهیلات ثبت نمایند.

پس از ثبت نام در سایت بانک کشاورزی، درخواست متقاضیان توسط کارشناسان بانک بررسی خواهد شد تا از واجد شرایط بودن آنها اطمینان حاصل شود. بعد از این مراحل، امکان دریافت وام برای کشاورزان فراهم خواهد شد و می توانند با مراجعه حضوری به بانک، پیگیر مراحل بعدی دریافت وام خود باشند.

انواع وام های کشاورزی 1402

نکته مهمی که در خصوص دریافت وام کشاورزی وجود دارد، اطلاع از انواع وام های کشاورزی است. افراد متقاضی دریافت وام از بانک کشاورزی، باید انواع وام ها را بررسی کنند و متناسب با شرایطی که دارند، یکی از بهترین وام ها را انتخاب نمایند. در این بخش می خواهیم انواع وام ها را معرفی کنیم:

وام احداث گلخانه

بخشی از تسهیلات بانک‌ها به پروژه‌هایی اختصاص دارد که در آن سرمایه‌گذار و یا کارفرما تصمیم می‌گیرد براساس تجربه خود کسب و کار شخصی را راه‌اندازی نماید. برای مثال راه‌اندازی گلخانه یکی از همین کسب و کار‌ها است.
برای احداث گلخانه وام‌هایی تحت عنوان وام جهاد کشاورزی، وام روستایی گلخانه، وام گلخانه‌های کوچک مقیاس و وام احداث گلخانه بانک کشاورزی در نظر گرفته می‌شود.

وام احداث گلخانه

شرایط دریافت وام گلخانه

از مهمترین شرایط دریافت وام احداث گلخانه عبارتند از:

  • سرمایه‌گذار به هیچ عنوان نباید به هیچ بانکی بدهی داشته باشد و نباید چک برگشتی به نام او ثبت شده باشد.
  • در صورتی که سرمایه‌گذار آقا است باید کارت پایان خدمت خود را ارائه نماید.
  • برخی از بانک‌ها و همچنین برخی از شهر‌ها حداقل متراژ را برای دریافت وام گلخانه در نظر می‌گیرند. برای مثال متراژ گلخانه نباید از ۳۰۰۰ متر کمتر باشد. اما در برخی از شهر‌ها وام به گلخانه‌های ۸۰۰ متری نیز تعلق می‌گیرد.
  • باید مدرک مربوط به حق آبه تعیین شده جهت احداث گلخانه ارائه گردد.
  • همچنین باید استعلام‌هایی را از مراکز مرتبط همانند جهاد کشاورزی دریافت نموده و جواب این استعلام‌ها در اختیار بانک مربوطه قرار گیرد.
  • شما باید مدارک شخصی شامل تصویر کارت ملی، تصویر برگه اول شناسنامه، تصویر مدرک تحت حمایت، قبض تلفن محل سکونت و درخواست کتبی جهت دریافت وام احداث گلخانه‌ را در اختیار بانک قرار دهید.

پس از اینکه وام شما تأیید شد پرداخت این وام به صورت ۲۰-۸۰ خواهد بود یعنی ۲۰ درصد آورده بهره‌بردار و ۸۰ درصد وام خواهد بود. در نتیجه وقتی که ۲۰ درصد از مرحله احداث گلخانه سپری شد بانک کارشناسان را به محل احداث گلخانه اعزام می‌کند و پس از تأیید، موظف است تسهیلات مربوطه را به صورت مرحله‌ای پرداخت نماید.
برای بازپرداخت وام، بانک‌ها موظف هستند یک سال را برای اجرای پروژه و یک سال را برای تنفس در نظر بگیرند. سپس قسط‌بندی وام بعد از دو سال شروع خواهد شد و حداکثر تا ۵ سال ادامه دارد.

وام دامداری و طیور

وام جهاد کشاورزی یکی از تسهیلاتی است که دولت برای کشاورزان و دامداران جهت توسعه دامداری و طیور در نظر گرفته است. جهت دریافت وام جهاد کشاورزی شما می‌توانید به سایت جهاد مراجعه کرده و به صورت آنلاین درخواست خود را ثبت کنید. بعد از مراجعه به سایت، انواع تسهیلاتی که برای دامداری و طیور در نظر گرفته شده است به شما معرفی می‌گردد که برای مثال می‌توان به تسهیلات سرمایه در گردش واحد‌های پرورش نژاد آرین، تسهیلات سرمایه در گردش نهاده‌های دام، طیور و شیلات و تسهیلات کارخانجات خوراک دام و طیور اشاره کرد.
شرایط هر یک از این تسهیلات را بررسی کرده و براساس نوع کسب و کار خود برای دریافت وام اقدام نمایید.
جهت ثبت نام در سامانه جهاد کشاورزی برای دریافت وام دامداری و طیور ابتدا شما باید به سامانه وارد شده و مشخص کنید که شخصی حقیقی یا حقوقی هستید. همچنین باید یک رمز برای حساب کاربری خود تعیین نمایید تا در نهایت نام کاربری و کلمه عبور در اختیار شما قرار گرفته و به راحتی بتوانید به سامانه وارد شوید. براساس نوع تسهیلاتی که انتخاب می‌کنید مدارک مورد نیاز برای شما معرفی خواهد شد که باید تمامی مدارک را در داخل سایت بارگذاری نمایید. مبلغ هر یک از انواع وام دامداری و طیور که توسط جهاد کشاورزی پرداخت می‌شود، میزان سود و حتی نحوه پرداخت آن‌ها نیز با یکدیگر متفاوت است. برای مثال اگر شما می‌خواهید وام سرمایه در گردش دام و طیور را دریافت کنید در صورتی که واحد‌های شما از نوع واحد‌های سنتی و کوچک هستند می‌توانید نهایتاً ۲۰۰ میلیون تومان وام و با بهره ۱۰ درصدی دریافت نمایید. دوره بازپرداخت انواع وام دامداری و طیور نیز براساس مبلغ وامی که شما دریافت کرده‌اید متفاوت است که در سامانه به طور کامل برای شما شرح داده خواهد شد.

وام پرورش ماهی

وام پرورش ماهی

پرورش ماهی یکی از مشاغل پردرآمد در کشور ایران شناخته شده است. به خصوص اینکه شرایط اقلیمی ایران و آب‌های آزاد بهترین بستر را برای پرورش ماهی فراهم می‌کنند. از طرف دیگر بازار خرید ماهی نیز در کشور ایران بسیار پررونق است چون بخشی از سبد غذایی مردم به حساب می‌آید. به همین دلیل سازمان جهاد کشاورزی وام پرورش ماهی را برای متخصصان در این حوزه در نظر گرفته است.

مسلماً بسته به اینکه شما کدام منطقه را برای پرورش ماهی انتخاب می‌کنید و شرایط این منطقه به چه صورت هست، تسهیلاتی که در نظر گرفته می‌شود متفاوت خواهد بود. برای مثال وام پرورش ماهی برای کسانی که در مناطق شمالی یا جنوبی کشور هستند نسبت به کسانی که می‌خواهند در مناطق مرکزی یا غربی پرورش ماهی را شروع کنند و به آب‌های آزاد دسترسی ندارند کاملاً متفاوت است. اما به طور کلی سازمان شیلات ۸۰ درصد از سرمایه اولیه را با بازپرداخت ۱۵ درصدی ارائه کرده و در نتیجه کارفرما باید مابقی را شخصاً بپردازد. اما در صورتی که کارفرمایان یا پرورش‌دهندگان ماهی ادعا کنند که حتی ۲۰ درصد سرمایه را برای راه‌اندازی پرورش ماهی ندارند می‌توانند به سراغ سازمان بسیج سازندگی رفته و وام‌های اولیه را از این سازمان دریافت نمایند.

جهت دریافت وام پرورش ماهی شما باید مدارکی را ارائه کنید که نشان می‌دهد تخصص لازم در این زمینه را دارید. در واقع شما باید تحصیلات دانشگاهی در حوزه پرورش ماهی داشته باشید و مدرک تحصیلی خود را ارائه کنید چون این کار نیاز به تخصص داشته و وام به هر کسی تعلق نمی‌گیرد. از طرف دیگر اگر دوره‌های کارورزی را سپری کرده‌اید مدارک مربوطه را ارائه کنید چون در این صورت شانس پذیرش شما برای دریافت وام بالا می‌رود.

طرح های بانک کشاورزی

نکته مهمی که در خصوص دریافت وام کشاورزی وجود دارد، اطلاع از انواع وام های کشاورزی است. افراد متقاضی دریافت وام از بانک کشاورزی، باید انواع وام ها را بررسی کنند و متناسب با شرایطی که دارند، یکی از بهترین وام ها را انتخاب نمایند. در این بخش می خواهیم انواع وام ها را معرفی کنیم :

طرح آتیه طلایی بانک کشاورزی

یک وام بانک کشاورزی با نام طرح آتیه طلایی ارائه می شود. بانک کشاورزی، طرح آتیه طلایی را برای گروه های مختلفی از مشتریان خود به ویژه خانواده ها، در نظر گرفته است همچنین مستمری بگیران، بازنشستگان و افرادی که تصمیم به سرمایه گذاری برای آینده فرزندان خود دارند، سازمان ها، نهادها، موسسات خیریه، کمیته امداد و بهزیستی، می توانند از این وام بهره مند شوند.

طرح آتیه طلایی بانک کشاورزی، شامل یک حساب کوتاه مدت عادی و یک حساب بلند مدت است و مشتری می تواند مبالغ ثابت یا متغیر و وجوه مازاد خود را در بازه های زمانی مورد نظر، در سپرده کوتاه مدت آتیه طلایی سرمایه گذاری نماید و از مزایای سپرده خود بهره مند شود.

مزیت ویژه ای که طرح آتیه طلایی بانک کشاورزی دارد این است که امکان سرمایه گذاری مشتریان در دوره های کوتاه مدت و استفاده از ارزش حداکثری ایجاد شده تا پایان دوره را فراهم می سازد. ضمن اینکه بازده متوسط حساب کوتاه مدت آتیه طلایی نزدیک به 13 درصد است.

اگر می خواهید از طرح آتیه طلایی بانک کشاورزی بهره مند شوید، برای افتتاح حساب نیاز به حداقل مبلغ 50 هزار تومان دارید و می توانید به صورت یکجا و یا تدریجی هم سرمایه گذاری کنید. همچنین پس از پایان سال اول، می توانید دوره سرمایه گذاری را برای چند دوره متوالی تمدید نمایید.

طرح باران بانک کشاورزی

یکی دیگر از طرح های تسهیلاتی ارائه شده توسط بانک کشاورزی، طرح باران است. هدف از ارائه این طرح، تامین مالی بخش کشاورزی و همچنین تامین نیازهای مشتریان این بانک اعم از اصناف، بانوان و… می باشد.

افرادی که درخواست بهره مندی از طرح باران بانک کشاورزی را دارند، می توانند با حداقل مبلغ سپرده گذاری 50 میلیون ریال، اقدام نمایند. سایر شرایط طرح باران بانک کشاورزی به شرح زیر می باشند:

  • با انتخاب طرح باران بانک کشاورزی می توانید از مزایای این طرح به دو شکل افتتاح حساب در حساب کوتاه مدت یک درصدی و حساب جاری بدون دسته چک، بهره مند شوید. هر دو نوع حساب، امکان اتصال به کارت های بانکی بانک کشاورزی را نیز دارند.
  • طرح باران بانک کشاورزی، تشکیل شده از دو نوع طرح است. در طرح باران 1، نرخ سود 12 درصد در نظر گرفته شده است و مدت بازپرداخت نیز 8 ماه، 12 ماه و 24 ماه می باشد ضمن اینکه حداکثر 100 میلیون تومان قابل اعطاست. طرح باران 2، نرخ سود بیشتری دارد و به میزان 18 درصد می باشد ضمن اینکه حداکثر می توان از 100 میلیون تومان بهره مند شد و مدت بازپرداخت آن 12 ماه، 18 ماه و 24 ماه می باشد.
  • اگر مدت سپرده گذاری شما در طرح باران بانک کشاورزی به مدت 2 ماه باشد، باید طی 8 ماه اقساط وام خود را بپردازید.
  • اگر مدت سپرده گذاری شما در طرح باران بانک کشاورزی به مدت 3 ماه باشد، باید طی 12 ماه اقساط وام خود را بپردازید.
  • اگر مدت سپرده گذاری شما در طرح باران بانک کشاورزی به مدت 4 ماه باشد، باید طی 24 ماه اقساط وام خود را بپردازید.
  • برای دریافت وام از طریق طرح باران بانک کشاورزی، باید به عنوان تضمین تسهیلات به بانک، حداقل 20 درصد وثیقه به صورت سپرده نقدی از محل سپرده های باران و مابقی نیز بر اساس بخشنامه ابلاغی، ارائه شود.

طرح حامی گندم وام کشاورزی روستایی

طرح حامی گندم بانک کشاورزی، شرایط متفاوتی نسبت به سایر طرح ها دارد. حداقل مبلغ لازم برای سپرده گذاری در این نوع حساب، 5 میلیون تومان می باشد و نرخ سود آن نیز 10 درصد است. در طرح حامی گندم بانک کشاورزی، سقف تسهیلات اعطایی برابر با 100 میلیون تومان می باشد و دریافت کنندگان وام باید برای پرداخت اقساط، به دو شکل یک قسطی 3 ماهه و 10 ماهه و چندقسطی 8 ماه و 24 ماهه، اقدام نمایند.

متقاضیان دریافت وام کشاورزی روستایی حامی گندم از بانک کشاورزی باید برای تضمین تسهیلات، حداقل 20 درصد وثیقه به صورت سپرده نقدی از محل سپرده های حامی گندم خود ارائه دهند و مابقی تضمین تسهیلات نیز بر اساس بخشنامه ابلاغی تعیین می شود.

طرح بانوی ایرانی بانک کشاورزی

با ارائه طرحی تحت عنوان طرح بانوی ایرانی بانک کشاورزی، بانوان هم می توانند از تسهیلات این بانک بهره مند شود. از طرح بانوی ایرانی بانک کشاورزی هم زنان شهری و هم زنان روستایی می توانند بهره مند شوند و هدف از این طرح، گسترش اشتغال و ایجاد فرصت های شغلی لازم برای بانوان کشور است.

ثبت نام در طرح بانوی ایرانی بانک کشاورزی بدین صورت است که بانوان باید یک حساب سپرده سرمایه گذاری یک درصدی افتتاح نمایند و سپس اگر شرایط و مدارک آنها کامل باشد، امکان دریافت وام وجود خواهد داشت. جزئیات تسهیلات، میزان مبلغ لازم برای سرمایه گذاری، نرخ سود و مدت بازپرداخت وام به شرح زیر می باشد :

  • اگر سپرده گذاری به مدت 1 ماه به میزان 50 درصد مبلغ سپرده گذاری باشد، نرخ سود 18 درصد خواهد بود و باید در مدت 6 ماه، اقساط وام پرداخت گردد.
  • اگر سپرده گذاری به مدت 4 ماه به میزان 70 درصد مبلغ سپرده گذاری باشد، نرخ سود 14 درصد خواهد بود و باید در مدت 12 ماه، اقساط وام پرداخت گردد.
  • اگر سپرده گذاری به مدت 4 ماه به میزان 50 درصد مبلغ سپرده گذاری باشد، نرخ سود 14 درصد خواهد بود و باید در مدت 24 ماه، اقساط وام پرداخت گردد.
  • اگر سپرده گذاری به مدت 4 ماه به میزان 85 درصد مبلغ سپرده گذاری باشد، نرخ سود 15 درصد خواهد بود و باید در مدت 12 ماه، اقساط وام پرداخت گردد.

هر یک از طرح های بانک کشاورزی که شرایط آنها را بررسی کردیم، به یک دسته از افراد جامعه اختصاص دارد برای مثال طرح باران، قابل استفاده برای تمام مردم است اما طرح حامی گندم را فقط کشاورزان می توانند استفاده کنند.

وام اشتغال زایی روستایی

یکی از اقدامات دولت در چند ساله اخیر با هدف توسعه مشاغل روستایی و عشایری و جلوگیری از مهاجرت مردمان ساکن در روستا‌ها به مناطق شهری، بحث اعطای وام اشتغال زایی روستایی است. این وام توسط بانک‌های مختلف ارائه می‌شود و تنها در اختیار کارآفرینان و مراکزی قرار می‌گیرد که قرار است به توسعه اشتغال در مناطق محروم روستایی کمک کنند. در سال ۱۴۰۱ حداکثر سقف وام اشتغال زایی روستایی ۲۵۰ میلیون و در سال جاری به ۵۰۰ میلیون تومان رسیده است.

جهت دریافت وام اشتغال زایی روستایی شما باید ابتدا به سامانه kara.mcls.gov.ir مراجعه کرده و طرح کارآفرینی خود برای اشتغال زایی در مناطق محروم را در داخل این سامانه به ثبت برسانید. در صورتی که طرح شما مورد تأیید دولت قرار گیرد، طرح به مرحله بررسی توسط کارشناسان برای تعیین مبلغ وام مورد نیاز خواهد رسید. پس از بررسی تخصصی، حداکثر مبلغ وام برای شما تعریف شده و شما می‌توانید به بانک‌هایی که چنین وام‌هایی را ارائه می‌کنند مراجعه نمایید و در اسرع وقت وام مورد نظر خود را دریافت کنید.

 شرایط دریافت این وام در بانک‌های مختلف متفاوت است ولی به طور کلی شما برای ضمانت وام اشتغال زایی روستایی و براساس نوع طرح کارآفرینی باید مدارکی شامل سند منزل مسکونی، سند واحد تولیدی در مناطق روستایی، سند زمین کشاورزی، سند مالکیت محل اجرای طرح، سند مالکیت ماشین آلات و کلیه تجهیزات طرح، ضمانتنامه صندوق‌های تامین‌کننده وام، بیمه و سفته بانکی را در اختیار بانک قرار دهید که براساس نوع وام مدنظر و مبلغ آن، لیست کامل مدارک توسط بانک در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

لازم است این نکته را بیان کنیم که طرح‌های شما در صورتی که در حوزه کشاورزی، شیلات، صنایع دستی، صنایع معدن، گردشگری، کشت محصولات گلخانه‌ای، دامداری، زنبورداری و همچنین فناوری اطلاعات باشند می‌توانید وام اشتغال زایی روستایی را دریافت کنید.

وام کشاورزی روستایی

اگر به فکر راه‌اندازی کسب و کار‌هایی در مناطق روستایی هستید قطعاً می‌توانید از وام کشاورزی روستایی استفاده کنید. در واقع این وام با هدف خود اشتغالی در این مناطق، جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر‌ها و از طرف دیگر بهبود وضعیت امکانات در مناطق روستایی ارائه می‌گردد. سود این وام ۴ درصد بوده و به صورت قرض‌الحسنه ارائه می‌شود. روستاییان می‌توانند تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان از وام کشاورزی روستایی استفاده کنند و بازپرداخت این وام بسته به مبلغ آن بین ۳۶ تا ۶۰ ماه متفاوت خواهد بود. خوشبختانه اغلب بانک‌ها شامل بانک سپه، کشاورزی، مسکن، صادرات، پست بانک، بانک قرض الحسنه مهر ایران، بانک سینا، بانک ملت و بانک ملی از جمله مراکزی هستند که وام کشاورزی روستایی را ارائه می‌کنند. زمانی که می‌خواهید به هر کدام از این بانک‌ها مراجعه کنید باید بررسی نمایید که حداکثر چه مبلغی از وام کشاورزی روستایی به شما ارائه می‌شود و چه مدارکی نیاز خواهد بود.

وام کشاورزی 4 درصد

بانک کشاورزی وام‌های خود را در اختیار فعالین بخش کشاورزی قرار می‌دهد تا از این طریق بتواند حوزه کشاورزی کشور را رونق ببخشد. وام‌هایی که توسط این بانک ارائه می‌گردد از نظر مبلغ و میزان سود و همچنین از نظر زمان بازپرداخت کاملاً متفاوت هستند. یکی از این وام‌ها وام کشاورزی ۴ درصد سود است. برای مثال طرح احسان بانک کشاورزی مربوط به وام‌های قرض‌الحسنه می‌باشد که حداکثر ۲۰۰ میلیون تومان وام را با کارمزد ۱۴ درصد در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد. مبلغ وام برای هر فرد براساس مدت زمان خواب سپرده تعیین می‌گردد. توجه داشته باشید هر چه مدت زمان خواب سپرده شما بیشتر باشد می‌توانید از وام‌هایی با مبلغ بالاتر استفاده کنید. بعد از اینکه وام به حساب شما واریز شد بین ۱۲ تا ۳۶ ماه زمان بازپرداخت برای شما تعیین می‌گردد که این مدت زمان بسته به مبلغ وام متفاوت خواهد بود.

شرایط دریافت وام بانک کشاورزی

شرایط دریافت انواع وام کشاورزی 1402 را در بخش قبلی مطلب توضیح دادیم اما یکسری دیگر از شرایط نیز وجود دارند که به شرح زیر می باشند:

  • افراد برای بهره مندی از انوام وام بانک کشاورزی نباید دارای بدهی قبلی به بانک یا چک برگشتی باشند.
  • کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی فعال در بخش های اقتصادی به ویژه فعال در بخش کشاورزی، می توانند از بانک کشاورزی وام دریافت کنند.
  • افرادی که قصد شروع فعالیت های اقتصادی و کشاورزی را دارند، می توانند برای دریافت وام از بانک کشاورزی، درخواست دهند.
  • اختصاص وام بانک کشاورزی به اتباع سایر کشورها با توجه به دستورالعمل های ابلاغی از سوی بانک مرکزی، صورت می پذیرد.
  • دریافت وام از بانک کشاورزی برای شرکت هایی که محل فعالیت یا محل ثبت شرکت آنها در خارج از کشور است، امکان پذیر نمی باشد.

مبلغ وام کشاورزی

مبلغ وام بانک کشاورزی

مبلغ وام بانک کشاورزی با محاسیه میانگین سپرده، تعیین می شود بدین صورت که طبق میانگین سپرده، می توان 2 تا 3 برابر آن برای دریافت وام درخواست کرد. البته لازم است بدانید که سقف مبلغ وام بانک کشاورزی در اکثر طرح ها، تا 100 میلیون تومان می باشد. هر چقدر که از زمان افتتاح حساب سپرده در بانک، مدت زمان بیشتری گذشته باشد، می توان مبلغ بیشتری را به عنوان وام دریافت کرد.

نحوه بازپرداخت و اقساط وام بانک کشاورزی

در رابطه با بازپرداخت و اقساط وام بانک کشاورزی لازم است بدانید که بازپرداخت از طریق چند روش امکان پذیر می باشد و تعداد اقساط وام شما نیز به طرح تسهیلاتی و توافق میان شما و بانک، بستگی دارد. نحوه پرداخت اقساط نیز هم به صورت حضوری و به شیوه آنلاین، امکان پذیر می باشد. دریافت کنندگان وام می توانند در تاریخ مشخص به یکی از شعب بانک مراجعه کرده و اقساط وام را بپردازند و یا اینکه با استفاده از همراه بانک، به شیوه آنلاین پرداخت نمایند.

وام بدوم ضامن بانک کشاورزی

یکی از خدماتی که دولت برای مستمر بگیران از بانک کشاورزی در نظر گرفته است امکان دریافت وام بدون ضامن بانک کشاورزی می‌باشد. کارمندان، شاغلان و بازنشستگان می‌توانند تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان از بانک کشاورزی وام بدون ضامن دریافت کنند به شرط اینکه حقوق یا مستمری آن‌ها از طریق بانک کشاورزی واریز گردد. زمانی که شما برای درخواست وام بدون ضامن بانک کشاورزی درخواست می‌دهید ابتدا باید رتبه‌بندی انجام گیرد. براساس خوش حساب بودن شما، موجودی در داخل حساب و البته سابقه دریافت وام، شما در یکی از رتبه‌های  A، B و C قرار می‌گیرید. همانگونه که گفتیم این وام حداکثر تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان ارائه می‌شود. سود آن ۲۳ درصد و مدت زمان بازپرداخت آن ۴۸ ماه می‌باشد. البته در صورتی که شما وام‌های ۵۰ میلیون تومانی را دریافت کنید بازپرداخت آن‌ها ۳۶ ماهه خواهد بود.


مشاوره دریافت وام بانک کشاورزی

در این مطلب راجع به دریافت وام از بانک کشاورزی، توضیحات کاملی را ارائه کردیم تا شما اطلاعات لازم را راجع به انواع طرح های بانک کشاورزی و شرایط دریافت وام از این بانک، به دست آورید. در صورت تمایل می توانید برای بهره مندی از مشاوره دریافت وام کشاورزی 1402، با کارشناسان موسسه حقوقی آریافردا تماس حاصل بفرمایید. کارشناسان این مجموعه، آشنایی کاملی با انواع وام های بانک های مختلف دارند و می توانند راهنمای شما در این امر باشند.

سوالات متداول

سقف وام کشاورزی 1402 چقدر است؟

سقف وام کشاورزی بنا بر نوع وام متغیر است. برای اطلاع از آن با شماره 02126769006 تماس بگیرید

تعداد اقساط وام بانک کشاورزی چقدر است؟

تعداد اقساط وام کشاورزی میان وام گیرنده و بانک توافق می شود اما نوع طرح نیز در تعداد اقساط تاثیر گذار است.

آیا دریافت وام بدون ضامن از بانک کشاورزی امکان پذیر است؟

بله، برخی از متقاضیان می توانند بدون ارائه ضامن، از بانک کشاورزی وام بگیرند.

Call Now Button